Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2024

World eBook Library e-book veri tabanı 7 Kasım 2024 tarihine kadar deneme erişime açılmıştır.

ANKOS kapsamında sunulan ve 2.8 Milyon eKitabın bulunduğu World eBook Library deneme erişiminiz 7 Kasım tarihine kadar IP bloklarınız üzerinden deneme erişiminize açılmıştır.

Akademik araştırmalara yardımcı elektronik kitap ve elektronik belgelerin sunulduğu dünyanın en büyük elektronik kütüphanelerinden biridir. Yenilenen arayüzü ile kullanımı çok daha kolay ve pratiktir. Arayüzde yapılan son güncellemeye istinaden sadece e-kitap erişimi sağlanacaktır. Farklı bir doküman türü yoktur.

Güncel e-kitap sayısı yaklaşık 2.8 milyon civarındadır.  Bu sayının yıl sonuna doğru 3 milyon olması beklenmektedir.

Erişim Adresi: https://database.worldlibrary.org/

• PDF formatında sınırsız kullanım ve indirme imkanı
  • Her dilde ve her konu başlığında binlerce kitap
  • Eşsiz bir birincil kaynak ve nadir eser koleksiyonu