Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2020

Kütüphanelerarası Ödünç Verme Hizmeti COVID-19 Salgını sebebiyle durdurulmuştur.

Değerli Akademisyenlerimiz,
COVID-19 salgınının yayılması nedeniyle Türkiye'deki Üniversite Kütüphaneleri fiziki olarak kapatılmış veya sınırlı koşullarda hizmet vermeye çalışmakta olduğundan; basılı kaynakların Kütüphanelerarası Ödünç Verme (ILL) hizmetlerinin durmasına da yol açmıştır. Bu doğrultuda Merkez Kütüphanemiz tarafından süresi dolan kaynakların karşı kütüphanenin talebi halinde kendilerine iletilmesi ya da uzatma işlemi yapılarak gönderim sürecinin ertelenmesi yoluyla işlemler takip edilmekte olup; yeni yapılacak istekler de salgın sebebiyle gerçekleştirilemeyecektir.

Akademisyenlerimizin salgın sürecindeki değerli ilgi, işbirliği ve anlayışına teşekkür eder; sağlıklı günler dileriz.