Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2020

Sayısal Kitap Dijital Kütüphane Veri Tabanı 11 Temmuz 2020 tarihine kadar deneme erişime açılmıştır.

11 Temmuz 2020 Tarihine kadar Üniversitemiz deneme erişime açılmış olan Sayısal Kitap Veri tabanı;

İçeriğinde Alis, Alef, Ankara Üniversitesi, Arkeoloji ve Sanat, Bulut, Ceres, Evrensel, Edebi Şeyler, Ege Yayınları, Ege Üniversitesi, Esenler Belediyesi Yayınları, Galeri Nev, Günışığı, Homer Yayınevi, İzmir BB yayınları, İzmir BB Akdeniz Akademisi yayınları, İş Bankası, Kırmızı Kedi, Nesin Yayınevi, Notos, Kaynak Yayınları, Maya, Öteki, Ötüken Neşriyat, Pusula, Tekir, Terakki Vakfı Okulları, Selenge, Sosyal Araştırmalar Vakfı, Sadberk Hanım Müzesi, Varlık, Tekir, Yem Yayınevi, Yordam Kitap, Zoe gibi seçkin yayınevlerinin elektronik kitapları bulunmaktadır.

Akbank Sanat Yayınları, ART Unlimited Sanat Dergisi, Kültürel Mirası Koruma Derneği Yayınları, Bikepedia Dergisi, Tarih ve Teknoloji Dergisi ve  Tema Vakfı e-kitapları da açık erişim olarak kullanıma sunulmuştur.

Notos dergisinin tüm sayıları, Varlık Dergisi, Bilim ve Ütopya, Sinefilozofi Dergisi, Duvar dergisi ve Terakki Vakfı Okulları’nın dergileri de platformumuzda mevcuttur.

Erişim adresi: www.sayisalkitap.com