Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2020

Gösterim: 1259

VETİS - Kampüs Dışı Erişim Sistemi Kampüs dışı erişim artık Kütüphane Bilgi Belge Otomasyonu üzerinden sağlanıyor!

VETİS’in araştırmacılar tarafından kullanılabilmesi için kullanacak kişilerin Yordam BT Kütüphane Otomasyonu içerisinde yer alan üye modülünde kayıtlı ve aktif olmaları gerekmektedir. Eğer kurumunuzda TEK ŞİFRE sistemi kullanılıyor ve VETİS’e entegre ise, üye kaydınız olmadan da oturum açabilirsiniz. Kayıt işlemini VETİS sizin için otomatik olarak yapar.

Yordam BT Kütüphane Otomasyonu üye modülünde kayıtlı olan Kullanıcı Adı ve Şifrenizi, kayıtlı değilseniz ve TEK ŞİFRE kullanıyorsanız kurum tarafından size verilen Kullanıcı Adı ve Şifrenizi girerek Oturum Aç butonuna basınız.

Araştırmacılar Yordam BT Kütüphane Otomasyonu’nda yer alan üyelik bilgileri (kullanıcı adı, şifre) ile oturum açtıktan sonra sol tarafta gelen menü içerisinden VETİS [Kampüs Dışı Erişim] bağlantısını kullanarak ilgili veritabanlarına ulaşabilirler.

Araştırma yapmak istediğiniz herhangi bir veri tabanlarına tıkladığınızda VETİS eklentisini kurmanız gerekecektir.
Chrome veya Firefox kullanılması zorunludur.

Eklentiyi kurduktan sonra tarayıcınız otomatik yenilenecektir. Yenilenmez ise f5 ile yenileyebilirsiniz. VETİS uygulamasını dünyanın her yerinden her an kullanabilir ve veritabanlarına sınırsız bir şekilde erişebilirsiniz.

Bağlantı linki: http://katalog.bandirma.edu.tr/yordambt/yordam.php?sayfaVetis